HELL press event

U prelijepom ambijentu hotela Bosnia, ljetnoj bašti Kišobran upriličili smo druženje predstavnika medija i HELL ENERGY kompanije koji su nam stigli iz dalekog Miskolca.

Druženje je bila prilika da se mediji upoznaju sa brendom HELL ENERGY koji je zasigurno jedan od najdinamičnijih u kategoriji energetskih napitaka. Zbog izvrsne prodajne strategije, danas je HELL ENERGY dostupan u gotovo 50 zemalja širom svijeta, a tržišni je lider u Mađarskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Slovačkoj, Hrvatskoj, Grčkoj, Kipru i Azerbejdžanu, kao i u Bosni i Hercegovini. Posljednji podaci istraživanja bh. tržišta u kategoriji energetskih pića, pokazuju kako su HELL ENERGY napici u martu 2018. godine bili najprodavaniji u odnosu na ostale brendove.

HELL ENERGY je također ostvario prekretnicu postavši prvim mađarskim brendom koji ima ugovor o oglašavanju s holivudskom zvijezdom A-liste, Bruce Willisom. Jako smo ponosni što smo oficijelna PR agencija u BiH ovako velike i uspješne kompanije koja jedina na svijetu posjeduje: dokazan brend, vlastitu tvornicu za punjenje i tvornicu aluminija za proizvodnju HELL napitaka. Zbog toga je HELL energetski napitak koji posjeduje visoku kvalitetu po pristupačnoj cijeni. Mnogobrojni predstavnici medija i ostale zvanice, uživale su u HELL napicima i zajedničkom druženju.