Nagradna igra Povampiri se na happy stranici

Dobra ideja kojom se može realizirati uspješna kampanja ne mora biti skupa, a dokaz za tu tvrdnju je i naša posljednja uspješna priča na happy stranici.

Kada smo preuzeli stranicu happy brojala je tek 825 fanova, a danas, mjesec i po kasnije, bogatiji smo za 13.424 nova prijatelja s kojima se svakodnevno družimo.

Ako želite nekome upropastiti dan, ispričajte mu neku lošu priču o tome kako je nešto nemoguće, kako se ne može uraditi, kako ništa nije dostupno, skupo je ili će krenuti po zlu... Negativne priče dio su naše svakodnevnice. Slušamo ih svakodnevno u medijima, na ulicama, ponekad i na kafama s prijateljima. Nažalost, možemo zaključiti da takve priče obično preovladavaju i da je onih lijepih i uspješnih sve manje. Upravo zbog toga mi uživamo u poslu koji radimo: u predlaganju i izvedbi projekata koji našim poslovnim partnerima donose osmijeh na lice, a njihove brandove spaja sa hiljadama prijatelja čije potrebe osluškuju i s kojima svakodnevno komuniciraju.

Za naše fanove osmislili smo poseban zadatak. Budući da znamo da vole seriju Vampirski dnevnici i emisiju Happy time, zamolili smo ih da, u posebno dizajniranu aplikaciju Facebook Photo Competition (http://www.appssolut.com/application/1/photo-competition), objave fotografiju sebe ili svog društva u vampirskom izdanju. Oduševljeni smo kreativnošću naših fanova koji su nas, zaista, ostavili bez dana svojim odjevnim kombinacijama.

Radeći posao koji volimo, na najbolji način koji znamo, vjerujemo da unosimo pozitivne stvari u našu svakodnevnicu. Radujemo se nastavku saradnje s našim klijentom happy, organizaciji novih nagradnih igara te širenju kruga prijatelja koji će ovu stranicu prepoznati kao ugodno mjesto za druženje i, možda, ostvarivanje novih prijateljstava.