appssolut - najveća svjetska baza Facebook aplikacija

Appssolut je mjesto gdje možete naći jednostavna rješenja za kreiranje snažnih Facebook stranica. Appssolut je savršen za vlasnike malih i srednjih preduzeća koji žele da uvećaju broj fanova na svojim Facebook stanicama, da ih angažuju (uključe) i dizajniraju prelijepe stranice.

Ako ste jedan od njih, vrijeme je da počnete uživati u Facebook aplikacijama koje su jednostavne za korištenje, vrlo povoljne i ne zahtjevaju bilo kakve vještine kodiranja i dizajniranja.

Jednostavnost je cilj članova tima appssolut – a. Zbog toga su razvili drugačije mehanizme pretraživanja kako bi pomogli vama da nađete svoju savršenu aplikaciju. Svaka aplikacija može se naći na stranici http://www.appssolut.com/applications">www.appssolut.com/applications u dijelu stranice označene kao Aplikacije. Željene Facebook aplikacije možete tražiti pod „industy“ – poduzetništvo ili pod „application type“ – vrsta aplikacije.

Međutim, ako tačno znate koje ciljeve vaša Facebook aplikacija treba da postigne, onda biste trebali potražiti savršenu aplikaciju u jednom od dva dijela (segmenta):

        - Build Fan Base – izgradnja baze fanova
        - Engage Your Fans – uključite vaše fanove

Kada pronađete savršenu aplikaciju, iskoristite našu opciju ISPROBAJTE BESPLATNO i pratite uživo verziju odabrane aplikacije. Informacije o kreditnoj kartici nisu potrebne za probnu verziju. Jednostavno se ulogujte na admin, te uređujte ili kreirajte vašu Facebook aplikaciju u samo nekoliko minuta. 

If you need any additional social media strategy advices, contact appssolut team at www.appssolut.com/contact and your personal account will help you develop successful Facebook Page.

Ako trebate bilo kakave dodatne savjete o strategijama društvenih medija, kontaktirajte appssolut tim na http://www.appssolut.com/contact">www.appssolut.com/contact i vaš lični account će vam pomoći da kreirate uspješnu Facebook stranicu.

http://www.appssolut.com/