Još jedan uspješan event u organizaciji MITA Group!

U subotu 03.11. u tržnom centru Alta mnogobrojni posjetioci uživali su u petosatnom eventu koji smo organizovali u saradnji sa klijentom dm drogerie markt d.o.o.

Revija stila i ljepote bila je krunidba dm-ove kampanje „Lijepa ako to želim!“ u kojoj su učestvovale sve vodeće svjetske kozmetičke kuće.
Specijalno za ovu kampanju, top vizažist Sergej Bendetter u saradnji sa dm koncernom osmislio je šest jesenjih stilova šminkanja, namijenjenih ženama koje žele ići u korak sa vremenom.
Sarajke koje su taj dan posjetile Alta shopping centar imale su na raspolaganju cijeli tim vizažista koji ih je uljepšao za subotnju večer.
Ali ono što posebno želimo istaći jeste da je Sergej za ovu priliku došao u Sarajevo, prisustvovao eventu i na oduševljenje svih prisutnih našminkao najsretniju damu u stilu The Dark Side.

Osim bogatog sadržaja za posjetioce eventa, organizovali smo i kutak za najmlađe, uz sjajnu animaciju klovna i face painting umjetnika.

Event je završen uz plesnu tačku „Zaplešimo zajedno“ u kojoj su učestvovali svi, od organizatora pa do najmlađih posjetilaca.

Nama je ovaj dan ostao u nezaboravnom sjećanju, a vjerujemo i svim građanima Sarajeva koji 3. novembra bili u Alti!